Lingke ултразвукова технология за рязане и опаковане на храни

Ултразвуковият процес може добре да отговори на строгите хигиенни изисквания на хранително-вкусовата промишленост.В областта на храните ултразвуковата технология Lingke се използва главно за рязане и опаковане.

cutting cake

Рязане на храна

Ултразвуковите процеси за рязане и обработка на храни предлагат напълно нов начин за рязане, нарязване, прехвърляне, подравняване или доставяне на различни хранителни продукти, рационализиране на производството, минимизиране на отпадъците от продукти и намаляване на разходите за поддръжка.
Индустриалното рязане на меки храни, като месо, хляб, сандвичи, торти и торти и др., поставя високи изисквания към технологията на рязане и ножовете: режещата повърхност трябва да има чист външен вид, а режещият предмет не трябва да се деформира и да залепва като възможно най-малко.
Рязанес ултразвуковата технология Lingke може значително да намали триенето между режещия обект и инструментазаваръчен клаксон, избягване на сцепление и деформация по време на процеса на рязане.Изключително чисти резултати при рязане се постигат дори при високи скорости на работния цикъл.

food packaging

Опаковане на храни

Ултразвуковите вълни могат да запечатат остатъци като течни капчици, малки количества прах или влакнест материал, които могат да присъстват в зоната на запечатване.Процесът не изисква лепила и/или разтворители.
Ултразвукова опаковкауплътненията се образуват, когато високочестотна (ултразвукова) механична енергия се прехвърли към два или повече слоя от термопластичен материал.Образува здрави, надеждни молекулярни връзки между слоевете.Почти всички опаковъчни материали и ламинати с термопластични запечатващи слоеве или покрития са подходящи заултразвуково запечатване (заваряване)процес.
Както херметично запечатване, така и запечатване с възможност за отделяне може да се постигне с помощта на ултразвукова технология на Lingke, като сглобяеми стоящи торбички, торбички за запечатване на ръбове, опаковки от фолио за торбички, опаковки за напитки, запечатване с филм на дюзи, чаши, купи и др., и ленти за маркучи След запечатване на опаковката, поставяне на етикети и др.

Близо

СТАНЕТЕ ДИСТРИБУТОР НА LINGKE

Станете наш дистрибутор и се развиваме заедно.

СВЪРЖИ СЕ, СЕГА

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

LINGKE УЛТРАЗВУК CO., LTD

ТЕЛ: +86 756 862688

Имейл: mail@lingkeultrasonics.com

Моб: +86-13672783486 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong China

×

Вашата информация

Ние уважаваме вашата поверителност и няма да споделяме вашите данни.