Lingke Ultrasonics SPS Guangzhou Intelligent Manufacturing Exhibition приключи успешно!

На 6 март 2024 г. тридневната изложба за интелигентно производство SPS Guangzhou (Международна изложба за интелигентни производствени технологии и оборудване в Гуанджоу) приключи успешно в зона B на Китайския панаирен комплекс за внос и износ в Гуанджоу.

SPS exhibition

Мащабът на това изложение е огромен, с 500+ известни марки и компании в индустрията у нас и в чужбина, събрани заедно, за да покажат съвместно най-новите продукти, най-добрите технологии и решения в глобалната област на индустриалната автоматизация на участниците.

Спечелете пазара с качество и създайте бъдещето с технологии.Като марка от висок клас наултразвуково заваряване на пластмаса, Lingke Ultrasonic беше изложен три последователни дни.Имаше безкраен поток от клиенти, идващи на щанда, за да преживеят и общуват, което го направи фокусът на това изложение.

SPS exhibition (2)

Като водеща компания в ултразвуковото заваръчно оборудване, Lingke Ultrasonic се придържа към мисията да води развитието на ултразвукова технология за заваряване на пластмаса в Китай и винаги се ангажира да предоставя на клиентите високоефективно, високопроизводително и високобезопасно ултразвуково заваръчно оборудване и приложни решения.

В тази изложба Lingke Ultrasonic представи K3000 Servo, K745 Servo,L3000 Сервои други серии от продукти.Високият клас външен вид и мощното представяне на експонатите привлякоха голям брой посетители да спрат и да общуват.Чрез систематичните обяснения на инженерите по продажбите от всички аспекти на структурата на оборудването, производствения процес, характеристиките на продукта, сценариите на приложение и т.н. и използването на ултразвукова заваръчна машина Lingke за демонстрации на работа, експонатите бяха високо признати и оценени от посетителите.Голям брой изложители имаха страхотен разговор с инженерите по продажбите и постигнаха намерения за сътрудничество в последващи обмени.

SPS exhibition (3)

На мястото на изложбата г-н Zhan Denghong, директор на ултразвуковото приложение на Lingke, беше интервюиран от радио и телевизионна станция Guangdong.По време на интервюто той представи:
Ултразвуковите модели Linggao и серво Lingke на Lingke Ultrasonic, изложени на това изложение, са били широко използвани в производството на автомобили,медицинско оборудване, производство на електронно оборудване и други области.Освен това Lingke Ultrasonic може също така да предостави перспективни решения за приложения, базирани на различни изисквания и характеристики на процеса, за да създаде по-голяма стойност за клиентите.

Тридневната изложба за интелигентно производство SPS Guangzhou приключи успешно и прекрасната история на Lingke Ultrasonic продължава.

С натрупания 30 години опит, Lingke Ultrasonic няма да забрави първоначалното си намерение и ще продължи напред.Това пътуване до SPS Guangzhou Intelligent Manufacturing Exhibition е не само представяне на марката за Lingke Ultrasonic, но по-важното е да усетите промените на пазара, точно да се фокусирате върху нуждите на клиентите и да донесете повече иновации и висококачествени продукти в индустрията за ултразвуково заваряване на пластмаса ..

Благодарим на всички клиенти за вашите отзиви и подкрепа и очакваме с нетърпение да ви видим на следващото събитие!

Близо

СТАНЕТЕ ДИСТРИБУТОР НА LINGKE

Станете наш дистрибутор и се развиваме заедно.

СВЪРЖИ СЕ, СЕГА

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

LINGKE УЛТРАЗВУК CO., LTD

ТЕЛ: +86 756 862688

Имейл: mail@lingkeultrasonics.com

Моб: +86-13672783486 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong China

×

Вашата информация

Ние уважаваме вашата поверителност и няма да споделяме вашите данни.