Lingke Ultrasonics помага за надграждането на индустрията за санитарни продукти

В ежедневието санитарните продукти са бързооборотни потребителски стоки.Поради широкия им обхват на употреба и способността да осигурят на потребителите удобен и хигиеничен начин на живот, те имат задължителни потребителски качества.Това също така означава, че комфортът, удобството за кожата, сухотата и други характеристики на санитарните продукти са фактори, които съставляват покупките на потребителите.

Като водеща компания в индустрията за ултразвуково заваряване, Lingke Ultrasonic може да предостави на производителите на санитарни продукти серия отперсонализиран професионалистуслуги и поддръжка на оборудване.Иновативните и ефективни процеси на заваряване могат да помогнат на производителите да увеличат максимално възвръщаемостта.

sanitary products

Намалете консумацията на материали
Намалете разходите и увеличете производството
Ултразвуково заваряванее ефективна, чиста, екологична и незамърсяваща технология за сглобяване.В сравнение с други традиционни процеси на заваряване, няма нужда от използване на допълнителни лепила или други консумативи.Еластичните еластични ленти се зашиват непрекъснато в продукта чрез ултразвуковата машина за заваряване на пластмаса Lingke, за да се постигне ефект на заваряване без следи от притискане или странично изтичане.В същото време, тъй като не се използва лепило, консумацията на материал и свързаните с процеса проблеми са намалени, което може ефективно да подобри ефективността на производството на продукта и да намали производствените разходи.

plastic welder L3000 ServoⅡ

Прецизна изработка
Подобряване на икономическата ефективност
При производството и обработката на санитарни продукти се изисква непрекъсната производствена технология, а ефективността и точността са важни принципи.Ефективността на сглобяването, качеството на продукта, степента на износване, икономичността и т.н. са основните съображения.Тези фактори обаче са трудни за задоволяване при използване на конвенционални процеси.Theоборудване за ултразвуково заваряванеразработен от Lingke Ultrasonic може да отговори на множеството производствени нужди на производителите.
· Съхранение на различни рецепти за заваряване, спестяване на време за настройка на параметрите и подобряване на ефективността на сглобяване.
· Поддръжка на MES система за намаляване на процента на скрап чрез контрол в реално време на показателите за качество.
·Поддържа самодиагностика на неизправности, която може да провери различни функции на превключвателя на фюзелажа.Когато възникне повреда, алармено съобщение може да бъде изпратено навреме, за да се намалят икономическите загуби, причинени от повреда на оборудването.

plastic welding series

Персонализирано персонализиране
Начело на нова ера на потребление
Тъй като доходите и хигиенната осведоменост на жителите се увеличават, хората осъзнават, че поради разликите в човешките тела, те имат различен опит и чувства за един и същ хигиенен продукт.Lingke Ultrasonic може да помогне на производителите бързо да реагират на пазарното търсене, да се конкурират с диференциация и да се превърнат в индустриален модел.
· Формоване: Процесът на ултразвуково заваряване Lingke се използва за въвеждане на енергия в точките на заваряване по целенасочен начин, за да се гарантира мекотата и комфорта на продукта.
· Рязане: С помощта на ултразвуково заваръчно оборудване Lingke, многослойни тъкани могат да бъдат щанцовани и нарязани, като същевременно запечатват срезовете без деформация поради прегряване, осигурявайки чиста и освежаваща повърхност на рязане.
·Отпечатване/ламиниране: Ултразвуковата машина за заваряване на Lingke може да регулира различни ширини на ленти на ръбове според нуждите, което улеснява извършването на прецизно щамповане на ленти на ръбове.

Като доверен партньор на компании за санитарни продукти, Lingke Ultrasonic се ангажира да използва усъвършенствано заваръчно оборудване и решения за преодоляване на заваръчните проблеми за производителите, задоволяване на техните ефективни и прецизни производствени нужди и в крайна сметка постигане на очакваната възвръщаемост на инвестицията.

Близо

СТАНЕТЕ ДИСТРИБУТОР НА LINGKE

Станете наш дистрибутор и се развиваме заедно.

СВЪРЖИ СЕ, СЕГА

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

LINGKE УЛТРАЗВУК CO., LTD

ТЕЛ: +86 756 862688

Имейл: mail@lingkeultrasonics.com

Моб: +86-13672783486 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong China

×

Вашата информация

Ние уважаваме вашата поверителност и няма да споделяме вашите данни.