Научете как да използвате Lingke Ultrasonic Welding LED светлини за кола за една минута

Често виждаме различни автомобилни светлини.Всъщност тези автомобилни светлини са тясно свързани с ултразвукови машини за заваряване на пластмаса, тъй като ултразвуковото заваряване на пластмаса може да заварявапластмасови светлини за автомобилизаедно, за да образуват цялостен капак за автомобилни светлини.Така че, позволете на Lingke Ultrasonic да ви отведе да разберете как се заварява корпусът на LED светлините за кола.

factory

TheLED фаровечисто електрическите превозни средства се състоят главно от шест части: акрилна маска, ABS капак, чип LED лампи, влагоустойчива мека гумена фиксирана кобилица и ABS задна част.За да се постигне по-добро водоустойчиво ниво на превръщане в сигнална индикаторна светлина, трябва да се обърне внимание на много аспекти по време на производството, обработката и производствения процес.

back car light.

Поради изискванията за плътност, той трябва да се използва заедно с ултразвуково заваръчно оборудване по време на монтажа.Отърваването от оригиналния метод на шперплата не само решава проблема с високата ефективност, но също така гарантира опазване на околната среда и почистване на производствената линия.

По време на производствения процес на заваряване трябва да се обърне внимание на следните аспекти:
1. Когато правите ултразвукови заваръчни фуги, трябва да се остави 1 mm празнина въз основа на триизмерната диаграма.Прекомерното прилягане на прехода лесно ще надраска повърхността на продукта и ще повлияе на външния вид по време на процеса на заваряване.

2. При производството това включва проблема с използването на два специални инструмента за един продукт, тъй като са необходими две форми за пълно сглобяване и при сглобяването на формата трябва да се обърне внимание на последователността и регулирането на повърхността в контакт с продукта .Ултразвукова машина за заваряване.

Spike welding

3. Като се има предвид производителността, е необходимо да се върти и заварява, за да се образува подобрена версия на специалния инструмент, който не само подобрява ефективността, но и намалява човешките инвестиции.

Lingke Ultrasonic е първото местно високотехнологично предприятие, което овладява технологията за ултразвуково заваряване под налягане със сервоуправление.Разполага с технически екип с 30-годишен опит в научноизследователската и развойна дейност и производството на ултразвук и се ангажира с разработването, производството и усвояването на швейцарска технология за високоефективно ултразвуково оборудване за заваряване на пластмаса.

Близо

СТАНЕТЕ ДИСТРИБУТОР НА LINGKE

Станете наш дистрибутор и се развиваме заедно.

СВЪРЖИ СЕ, СЕГА

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

LINGKE УЛТРАЗВУК CO., LTD

ТЕЛ: +86 756 862688

Имейл: mail@lingkeultrasonics.com

Моб: +86-13672783486 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong China

×

Вашата информация

Ние уважаваме вашата поверителност и няма да споделяме вашите данни.