В кои отрасли може да се използва „ултразвукова машина за заваряване на пластмаса“?

Ултразвуковите машини за заваряване на пластмаса могат да се използват на много места в живота, като консумативи за печат, медицински грижи, авточасти, електронни телекомуникации, домакински уреди, опаковки, играчки, канцеларски материали, ежедневни нужди и др.

Авточасти
Ултразвуковите вълни могат да се контролират от компютърни програми за заваряване на големи или неправилни детайли като брони, предни и задни врати, лампи, стоп-светлини и др. С развитието на пътищата от висок клас ултразвуковото заваряване се използва все повече за рефлектори.

Luminous headlights cars

Битова техника
Чрез определен дизайн и персонализиране на матрицата заваръчната машина може да се използва за: преносими абажури за флуоресцентни лампи, врати за парно гладене, корпуси на телевизори, прозрачни панели за радио и касетофон, токоизправители, държачи за винтове на корпуса на телевизора, корпуси на лампи против комари, перални машини дехидратиращи мивки и др. Херметизирани, здрави и красиви домакински уреди.

Електронен
Електронни продукти като USB флаш устройства, зарядни устройства, контакти и кутии за компютри са проектирани с помощта на ултразвукови решения за автоматизация, за да позволят на потребителите да постигнат мащабно производство, като същевременно гарантират изискванията за качество на продукта.

USB-C Type cable connector

Пакет
Ултразвуковите машини за заваряване могат да се използват за обикновени столови купи за еднократна употреба, кашони за мляко и др., както и за запечатване на маркучи и свързване на специални ленти за опаковане.

Производство на канцеларски материали и играчки
Кръгли, квадратни и неправилни канцеларски материали и играчки могат да бъдат заварени със заваръчни машини.Благодарение на използването на ултразвукова технология, продуктите са чисти, ефективни и здрави, елиминирайки необходимостта от винтове, лепила, лепила или други спомагателни продукти, намалявайки производствените разходи и правейки продуктите по-издръжливи.Конкурентоспособността на предприятията на пазара е значително повишена.

За повече ултразвукови познания, добре дошли да се консултирате и да обърнете внимание на Lingke Ultrasonics
Официален сайт на компанията:https://www.lingkesonic.com//, ние сме тук, за да ви служим от все сърце!

Близо

СТАНЕТЕ ДИСТРИБУТОР НА LINGKE

Станете наш дистрибутор и се развиваме заедно.

СВЪРЖИ СЕ, СЕГА

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

LINGKE УЛТРАЗВУК CO., LTD

ТЕЛ: +86 756 862688

Имейл: mail@lingkeultrasonics.com

Моб: +86-13672783486 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong China

×

Вашата информация

Ние уважаваме вашата поверителност и няма да споделяме вашите данни.