Различни видове „ултразвукови преобразуватели“

Всички знаем, че основният компонент на ултразвуковата машина за заваряване на пластмаса съдържа ултразвуков преобразувател (конвертор), който ултразвуков преобразувател също е различен тип разграничение.Ултразвуков трансдюсер (конвертор)се разделя на отворени и затворени два вида:

отворено:За дадено звуково налягане, отворен приемник постига по-голяма електрическа мощност, той е много чувствителен;когато се използва като изход, той може да изведе по-голямо количество механична вибрационна енергия за същото задвижващо напрежение, т.е. той е високоефективен и има по-голяма честотна лента.

Приложено:Предавателят е проектиран да има нисък импеданс при резонансната честота за висока механична работна ефективност.Приемникът максимизира импеданса при определената антирезонансна честота, за да осигури висока електрическа ефективност.Освен това, затвореният тип се използва в прашни места, като например на открито.

20kHz 1500W 2000W 3000W

В неполяризираната пиезоелектрична керамика електрическите домени са подредени хаотично и керамиката няма пиезоелектричество;след поляризация, хаотичните електрически домейни стават подредени и след това имат пиезоелектричество.

Lingke ултразвукПроизводителят на машина за заваряване на пластмаса има 30 години опит в ултразвуковото заваряване.Нашите продукти се използват широко в различни области: автомобилни пластмасови части, медицинско оборудване, домакински уреди, нетъкан текстил и т.н., предоставяйки на различни компании висококачествени, стабилни решения за заваряване.

За повече ултразвукови познания, добре дошли да се консултирате и да обърнете внимание на Lingke Ultrasonics
Официален сайт на компанията:https://www.lingkesonic.com//, ние сме тук, за да ви служим от все сърце!

Близо

СТАНЕТЕ ДИСТРИБУТОР НА LINGKE

Станете наш дистрибутор и се развиваме заедно.

СВЪРЖИ СЕ, СЕГА

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

LINGKE УЛТРАЗВУК CO., LTD

ТЕЛ: +86 756 862688

Имейл: mail@lingkeultrasonics.com

Моб: +86-13672783486 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong China

×

Вашата информация

Ние уважаваме вашата поверителност и няма да споделяме вашите данни.