Как технологията за ултразвуково заваряване помага на електронните продукти да постигнат миниатюризация и леко тегло?

В структурата на електронния продукт дизайнът има тенденция към миниатюризация, изискванията за сглобяване на продукта са склонни да се оправят днес.Как да се гарантира, че и двете за постигане на малък електронен продукт пластмасов корпус опаковка.Но също така да се вземе предвид производителността и външния вид на продукта се превърна в основно главоболие на производителя.

захранващ адаптер за лаптоп, изолиран на бял фон

Но традиционната технология за пластмасови опаковки има много дефекти (като висока цена, ниска производителност, крехкост и др.).Така че според опаковката на такива продукти да се вземе предвид структурата на продукта.Надеждността на процеса и ефективността на производството, пазарът спешно се нуждае от по-икономичен.По-издръжлива технология за опаковане на електронни пластмасови корпуси.

Понастоящем обичайните традиционни процеси на опаковане

Дизайн на катарама:проста работа, ниска производствена цена.Но ниска якост на продукта и средна надеждност.

 

Дизайн на винта:просто и удобно.Но в процеса на обработка са необходими повече аксесоари.Въпреки че механичната якост е висока, запечатването на продуктовата опаковка е средно.

 

Адхезивен дизайн:Добра съвместимост с материалите и размерите на черупката, но висока цена, дълго време на цикъл и обща производителност.

Ултразвукова технология за заваряване на пластмаса

За разлика от традиционния процес на черупково опаковане, ултразвуковата технология за заваряване на пластмаса се използва широко в черупковите опаковки на малкиелектронни продуктикато зарядни устройства поради значителните предимства на процеса.

Не са необходими консумативи, пестене на енергия и опазване на околната среда

Lingke ултразвуково заваряванепроцесът не се нуждае от добавяне на разтворители или други спомагателни продукти, но преобразува електрическата енергия в механична енергия чрез преобразувател, който задвижва високоскоростното триене между пластмасовите черупки на малки електронни продукти, които трябва да бъдат заварени и се топи, и охлажда и се установява под налягане;в същото време няма да се произвежда вреден газ по време на обработката, чист и без замърсяване.

Може да се интегрира с автоматизирани производствени линии за постигане на бързо и ефективно производство

Lingke ултразвуково заваряванескоростта на обработка е бърза и времето за заваряване на един продукт може да се регулира от 0,01 до 9,99 секунди;процесът на заваряване е прост и операцията е проста, което значително спестява разходи за труд, подобрява ефективността на производството и реализира бързо и ефективно производство.

Висока производителност при заваряване и стабилно качество

Параметрите на заваряване могат да се проследяват и наблюдават чрез поддържащата софтуерна система.В същото време някои модели поддържат експорт на данни, за да помогнат на клиентите да подобрят качеството на заваряване.

Близо

СТАНЕТЕ ДИСТРИБУТОР НА LINGKE

Станете наш дистрибутор и се развиваме заедно.

СВЪРЖИ СЕ, СЕГА

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

LINGKE УЛТРАЗВУК CO., LTD

ТЕЛ: +86 756 862688

Имейл: mail@lingkeultrasonics.com

Моб: +86-13672783486 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong China

×

Вашата информация

Ние уважаваме вашата поверителност и няма да споделяме вашите данни.