Комфортът на първо място!Lingke Servo Ултразвукова машина за заваряване за придружаване на растежа на децата

Придружени от подобряването на националния жизнен стандарт и научния познавателен прогрес, китайските родители изоставиха предишната груба концепция за отглеждане на деца, научна, изискана, персонализирана, за да станат родители на философията за отглеждане на деца.
Тази промяна в перспективата трябва да стимулира непрекъснатото надграждане на търсенето на потребление на продукти за майките и децата, представени от пелени, продукти за хигиена на майките и децата поради чистота и хигиеничност, удобни и удобни, лесни за поставяне и събуване и други характеристики, приети от все повече и повече потребители, което води до стабилно нарастване на размера на пазара на бебешки пелени.

plastic welding machines

Преглед на опита в развитието на китайския пазар на пелени, ранните P&G, Kimberly-Clark, Unicharm и други чуждестранни марки бебешки пелени, фокусирани върху навлизането на китайския пазар, с абсолютни водещи технически бариери.След усилията на поколения Made in China силата на R & D на националната марка се повиши в същото време, с висока рентабилна бърза експанзия, постави началото на меле от местни и чуждестранни марки.
Национална алтернатива в точното време, местните производители на бебешки пелени от „Китай OEM производство“ към „интелигентна китайска марка“ трансформация, не само представлява нивото на китайската производствена индустрия за подобряване, но и признанието и доверието на потребителите в местната марка.

С 30 години опит в ултразвуковото заваряване, Lingke Ultrasonic е първото серво от висок класпроизводител на ултразвукова машина за заваряванев Китай, чийто ефективен, екологичен и стабилен процес на ултразвуково заваряване може да помогне на производителите на пелени да произвеждат висококачествени продукти, които да отговарят на пазара.

plastic welder L3000 ServoⅡ

Търсенето ръководи развитието, технологиите помагат да вървим напред.За да се постигне стабилна и висококачествена заварка, повърхността на заваръчния рог на ултразвука Lingkeсерво заварчике с уникална форма, така че за първи път е възможно да насочите еластичната тел директно в зоната на свързване, без да се налага да я подравнявате върху фиксиран долен ролков жлеб.
Този дизайн прави процеса по-лесен, по-безопасен и по-устойчив.В допълнение, ултразвуковите серво заварчици на Lingke могат да се регулират за различни ширини на ръба и да поддържат дизайна на различни шарки на ръба според нуждите.

Да дадем на децата най-доброто, което е възможно, е най-голямото желание на всеки родител.Единственият начин да спечелите пазара е бързо да актуализирате и итерирате продуктите, за да отговорите на нуждите на потребителите.

Близо

СТАНЕТЕ ДИСТРИБУТОР НА LINGKE

Станете наш дистрибутор и се развиваме заедно.

СВЪРЖИ СЕ, СЕГА

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

LINGKE УЛТРАЗВУК CO., LTD

ТЕЛ: +86 756 862688

Имейл: mail@lingkeultrasonics.com

Моб: +86-13672783486 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong China

×

Вашата информация

Ние уважаваме вашата поверителност и няма да споделяме вашите данни.