Приложение на ултразвуково оборудване за заваряване на пластмаса в индустрията за автомобилни части

Насочвайки се към целта за развитие на „по-леки, по-безопасни, с по-добра производителност и по-ниска цена“ за автомобилни продукти.Настоящата технология за заваряване на автомобили бързо се разширява на базата на традиционно заваряване на материали.И се движи към по-напреднало развитие на посоката на „прецизно заваряване“.

Сред тях,ултразвуково заваряване на пластмасатехнологията може да се обработва и формира наведнъж.Което може да даде пълноценно предимство на предимствата напластмасапроизводителност и го пуснете в производство с по-висока прецизност и висока твърдост.

Интериор на тъмен луксозен автомобил – волан, скоростен лост и табло.Кола вътре.Бежови удобни седалки, волан, табло, климатроник, скоростомер, дисплей.

In индустрия за авточасти, заваряването е ключовата връзка в производството на авточасти и каросерии.Което играе свързваща роля.В същото време моделът на автомобилния продукт е многоброен, формиращата структура е сложна.Заваряването на части се нуждае от по-професионално и стандартизирано производство.Автомобилното производство по отношение на качеството, ефективността и цената на цялостните изисквания се повишават.Решихме, че автомобилната заваръчна обработка трябва да напредне с The Times of welding technology –Ултразвуково заваряване.

Понастоящем ултразвуковата технология за заваряване на пластмаса се използва успешно при заваряване на автомобилни брони.Инструментално табло и заваряване на арматурно табло, спирачни светлини, въздушни възглавници, кутии за инструменти за автомобили, панели за врати на автомобили и други индустрии за производство на части, свързани с двигатели.

През последните години много традиционни метални части също започнаха да се заменят с пластмаси.Като всмукателни колектори, инструментални игли, подсилвания на радиатора, резервоари за гориво, филтри и др. Непрекъснатият растеж и бързото развитие на местните производители на автомобилни марки предостави много добра възможност за прилагане и изследване на нови технологии в областта на заваряването .Ултразвуково заваръчно оборудване с ниска консумация на енергия, висока ефективност, нетоксично и незамърсяващо ще помогне за развитието на индустрията за авточасти!

Принцип на ултразвуковото заваряване

Ултразвуково заваряванее висока технология, която може да се приложи към всички горещи пластмасови продукти.Няма нужда от разтворител, лепило или други спомагателни материали.Подобряване на производителността, ниска цена, подобряване на качеството на продукта и безопасността на производството.

Ултразвуково заваряване.Той преобразуваелектрическа мрежа AC(190-240V, 50/60Hz) във високочестотни сигнали с високо напрежение през захранващата кутия и след това преобразува сигналите във високочестотни механични вибрации чрез преобразувателната система и ги добавя към пластмасовите продукти.Между двете части на пластмасовия продукт възниква високоскоростно триене и температурата се повишава.Когато температурата достигне точката на топене на самия продукт, съединението на продукта се топи бързо.И продуктът се охлажда и оформя под определено налягане, така че да се постигне перфектно заваряване.

Близо

СТАНЕТЕ ДИСТРИБУТОР НА LINGKE

Станете наш дистрибутор и се развиваме заедно.

СВЪРЖИ СЕ, СЕГА

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

LINGKE УЛТРАЗВУК CO., LTD

ТЕЛ: +86 756 862688

Имейл: mail@lingkeultrasonics.com

Моб: +86-13672783486 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong China

×

Вашата информация

Ние уважаваме вашата поверителност и няма да споделяме вашите данни.